Το πρώτο crash test για τα Synq SC, στέφθηκε με πλήρη επιτυχία στο φετινό φεστιβάλ DUNK FESTIVAL!

 

Το φετινό φεστιβάλ Dunk Festival 2017 στο Βέλγιο αποτέλεσε ένα crash test για τη σειρά παθητικών ηχείων SC από τη Synq. Το συγκεκριμένο event, όσον αφορά το ηχητικό μέρος υποστηρίχθηκε εξ’ ολοκλήρου από 15 τεμάχια του ολοκαίνουργιου SYNQ SC-15 σε συνδυασμό με τα Subwoofers SQ-218


Το αποτέλεσμα από την «απόλυτη» αυτή δοκιμή των ηχείων του Βέλγικου Οίκου SYNQ, ήταν εξαιρετικό. Όπως ήταν φυσικό, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τη σχεδίαση και κατασκευή των ηχείων SYNQ SC, ένοιωσαν δικαιωμένοι και απόλαυσαν το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα μαζί με τους χιλιάδες άλλους παρευρισκόμενους.


Η SWANS, η Αμερικανική μπάντα experimental punk-rock, προέρχεται από τη δεκαετία του ΄80 και είναι παγκοσμίως γνωστή για τους πολύ ηχηρούς ήχους που παράγουν κατά τη διάρκεια συναυλιών τους. Για 2 ½ ώρες τα επίπεδα ήχου έφταναν στα 10 dB και χάρη στα SC-15 υπήρχε εκπληκτική ακρίβεια με ελάχιστη παραμόρφωση.


Με μεγάλη επιτυχία κατάφερε να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις του event η ηχητική εγκατάσταση με τα ηχεία της σειράς SYNQ SC. Την εγκατάσταση συμπλήρωσαν και οι ενισχυτές της Βέλγικης εταιρίας Synq DIGIT 3K6.  

 


Έλα τώρα στο djshop και άκουσε Live τα ηχεία της σειράς Synq SC. Ηχεία υψηλής ποιότητας και κατασκευής που είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ευρώπη «made in EUROPE», αποδίδουν εξαιρετική πιστότητα ήχου και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε απαιτητικά events.