Τι είναι ο Firmware Updater της Briteq

Briteq Firmware Updater

Ο Firmware Updater της Briteq, είναι μία USB συσκευή την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν tester, οποιασδήποτε συσκευής που δέχεται σήμα DMX, ως συσκευή ενημέρωσης του firmware ρομποτικών, να θέσουμε τις διευθύνσεις των ρομποτικών απ’ τον υπολογιστή μας και να ρυθμίσουμε τον τύπο των φωτιστικών που έχουμε πάνω στη γραμμή μας (κυρίως για φωτιστικά αρχιτεκτονικού φωτισμού).

 

Ο Firmware Updater συνδέεται στον υπολογιστή μέσω θύρας USB και δε χρειάζεται ξεχωριστή τροφοδοσία. Για την έξοδο σήματος χρησιμοποιεί θύρα XLR 3 pin. Το βάρος του είναι μόλις 200 γραμμάρια. Διαθέτει τρείς ενδεικτικές λυχνίες: μία κίτρινη, όπου ενεργοποιείται όταν ο Firmware Updater δέχεται τάση 5V από τον υπολογιστή, μία πράσινη, η οποία αναβοσβήνει όταν ο Firmware Updater επικοινωνεί με το λογισμικό και μία κόκκινη, η οποία βρίσκεται δίπλα στην έξοδο σήματος DMX και αναβοσβήνει όταν ο Firmware Updater όταν στέλνει σήμα στην έξοδο.

Το πρώτο παράθυρο επιλογών του λογισμικού “DMX Tools” του Firmware Updater.


Η κονσόλα, που μπορεί να ελέγξει μέχρι και 512 κανάλια DMX. Το παράθυρο αυτό εμφανίζεται πατώντας την επιλογή “DMX Console”, στο πρώτο μενού επιλογών.


Το παράθυρο “Remote Fixture Setup” του προγράμματος, το οποίο εμφανίζεται πατώντας την επιλογή “Remote Fixture Setup” στην προηγούμενη οθόνη.  Μέσω αυτού του παραθύρου μπορούμε να ρυθμίσουμε τον τύπο των φωτιστικών που έχουμε συνδεδεμένα στη γραμμή μας.


Το παράθυρο ρυθμίσεων των φωτιστικών Αρχιτεκτονικού φωτισμού, εμφανίζεται πατώντας στο πλήκτρο “Architectural Fixtures” της προηγούμενης οθόνης. Μέσω του παραθύρου αυτού, μπορούμε να δώσουμε διευθύνσεις σε αρχιτεκτονικά φωτιστικά, αλλά και να ρυθμίσουμε ένα εύρος διαφορετικών παραμέτρων τους.


Η συγκεκριμένη οθόνη αφορά την αυτόματη ή χειροκίνητη διευθυνσιοδότηση των φωτιστικών/συσκευών DMX-512 μέσω του υπολογιστή μας και του Firmware Updater. Σημειώστε ότι για να γίνει αυτό πρέπει και οι συσκευές σας να υποστηρίζουν τη λειτουργία ασύρματης διευθυνσιοδότησης (DMX Remote Addressing).

Σχετικά Προϊόντα

Εικόνα της BRITEQ FIRMWARE UPDATER FIRMWARE UPDATER
BRITEQ FIRMWARE UPDATER συσκευή για την αναβάθμιση του firmware συσκευών DMX (ισχύει για τα μοντέλα των BRITEQ / JB-SYSTEMS), την διευθυνσιοδότησή τους (RDMX) και τον έλεγχο (test) μέχρι και 512 καναλιών. Σύνδεση μέσω USB θύρας, έξοδος 3 pin XLR.
0 Reviews

    BRITEQ FIRMWARE UPDATER FIRMWARE UPDATER

    LIACD018
    Άμεσα διαθέσιμο
    €42,90
    €45,05