Πως να ρυθμίσουμε την ευαισθησία της ρόδας του Audiophony CDX-4?

Παρατηρείται συχνά η διακοπή της αναπαραγωγής ενός track, που συνήθως οφείλεται στην υπερβολική ευαισθησία της ρόδας του επαγγελματικού cd player σου. Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να αποφύγεις αυτή την ανεπιθύμητη διακοπή; Η λύση είναι απλή: άλλαξε την ευαισθησία της ρόδας jog wheel του cd player. Παρακάτω σου δείχνουμε τον τρόπο, χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό cd player της Audiophony CDX-4.
 
1.    Σβήσε το CDX-4 της Audiophony, αφού προηγουμένως έχεις αποσυνδέσει το usb stick και έχεις αφαιρέσει το cd αν υπάρχει
2.    Πατήστε το πλήκτρο CONT./SGL  και κρατησέ το πατημένο σταθερά για κάποια λεπτά- βλέπε παρακάτω εικόνα
 

 

3.    Ενεργοποίησε το Audiophony CDX-4 έχοντας πατημένο το παραπάνω πλήκτρο.
4.    Στη συνέχεια άφησε το πλήκτρο CONT./SGL
5.    Πλησίασε το χέρι σου όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ρόδα χωρίς όμως να την αγγίξεις. Η οθόνη εμφανίζει μία ένδειξη τιμής μεταξύ 8 με 14.
6.    Για να αλλάξεις την ρύθμιση ευαισθησίας πάτα το πλήκτρο >>| (βλέπε παρακάτω εικόνα). Δοκίμασε την ευαισθησία πλησιάζοντας και απομακρύνοντας το χέρι σου, ώστε να καταλήξεις στην τιμή ευαισθησίας που επιθυμείς.

 

 

7.    Τέλος πάτησε το πλήκτρο hot save για να καταχωρηθεί αυτή η επιλογή και επανεκκίνησε το cd player Audiophony CDX-4 σβήνοντας και ανοίγοντας το ξανά.

 

 

Τip:
•    Όταν ο DJ επιδιώκει να έχει μια πιο «αναίσθητη» ρόδα στο μονό cd-player του, τότε πρέπει να επιλέξει μια χαμηλή τιμή- κοντά στο 8, ενώ στην περίπτωση που ο DJ επιθυμεί η jog wheel του cd player να είναι πιο ευαίσθητη, τότε πρέπει να τη ρυθμίσει  σε πιο υψηλές τιμές.
•    Στις χαμηλές τιμές η ευαισθησία της ρόδας του cd player είναι τόσο μειωμένη που εξαλείφονται οι πιθανότητες ενεργοποίησης της ρόδας χωρίς καν να την αγγίξει ο χρήστης.

 

Σχετικά Προϊόντα

Εικόνα της AUDIOPHONY CDX-4 CD-MEDIA PLAYER
Επαγγελματικό μονό cd-player με δυνατότητα αναπαραγωγής audio cds, και mp3 από cds ή απο USB hard disk και memory stick. Slot in είσοδος cd, απεικόνιση τίτλων ID3 tag, εφέ (flanger κλπ), touch sensitive πλατό κατάλληλο για scratch, 3 cue points.
0 Reviews

  AUDIOPHONY CDX-4 CD-MEDIA PLAYER

  BESTSELLER
  DJCDP067
  Άμεσα διαθέσιμο
  €199,00
  €208,95