Νέα προϊόντα από την Universal Audio.

 

 

Το UAD-2 Live Rack είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής εφέ 16 καναλιών MADI, χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των μηχανικών ήχου και των ηχοληπτών για να δημιουργούν μίξεις υψηλής ποιότητας και ακρίβειας χρησιμοποιώντας Realtime UAD Processing και τα κορυφαία plug-in UAD της βιομηχανίας - συμπεριλαμβανομένου του Antares Auto-Tune Realtime.

 

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να αντέχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ζωντανού ήχου, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν μέχρι και 4 μονάδες UAD-2 Live Rack για να έχουν έως και 64 κανάλια επεξεργασίας σήματος MADI.

 

Με τη χρήση του UniversalAudioUAD-2 LiveRackο χρήστης μπορεί πλέον:

 

Αναμείξτε τον live ήχο με τα ενσωματωμένα plug-ins UAD όπως το Antares Auto-Tune Realtime, γνήσιοι αεροσυμπιεστές Teletronix LA-2A και 1176, Pultec EQ και πολλά άλλα.

Συνδέστε έως και τέσσερις μονάδες UAD-2 Live Rack για 64 κανάλια επεξεργασίας σήματος MADI

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Live Rack για μικροαλλαγές, αποθήκευση και ανάκληση εφέ - ολοκληρώστε με μεταφορά και απόθεση, αντιγραφή και επικόλληση, μεγέθυνση zoom, προεπιλογές καναλιών και πολλά άλλα.

Κάντε τις μίξεις σας γρήγορα με την ανάκληση στιγμιότυπου MIDI και την ενσωμάτωση με τις κονσόλες Soundcraft Vi

 

Επεξεργασία plug-in UAD σε πραγματικό χρόνο 

 

Με την επεξεργασία UAD QUAD Core Realtime, το UAD-2 Live Rack επιτρέπει στους μηχανικούς ήχου να διαμορφώσουν τις Liveμίξεις τους με τις καλύτερες αναλογικές προσομοιώσεις στον κόσμο, με την αναγνωρισμένη βιβλιοθήκη UAD Powered Universal Plug-Ins του Universal Audio. Επιπλέον, οι υπάρχοντες χρήστες του UAD plug-in μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν όλες τις προσθήκες UAD με άδεια χρήσης UAD-2 Live Rack.

 

 

Επιλέξτε από τα πακέτα λογισμικού Coreκαι UltimateSoftwarePackages

 

Ο UAD-2 Live Rack  Coreπεριλαμβάνει μια γενναιόδωρη σουίτα suiteplug-in UAD, που διαθέτει συμπιεστές Teletronix LA-2A και 1176, Pultec EQ και πολλά άλλα. Το UAD-2 Live Rack Ultimate προσφέρει 90 plug-ins UAD, με τίτλους από SSL, Studer, Neve, Manley, Lexicon, API, Moog και πολλά άλλα.

Τόσο η έκδοση Core, όσο και η Ultimateπεριλαμβάνουν την προσθήκη AntaresAuto-TuneRealtime. Ιδιαίτερα δημογιλής για τα φωνητικά και τις δημιουργικές εφαρμογές – δυνατότητές του, χρησιμοποιεί το γνήσιο Antares Auto-Tuning σε πραγματικό χρόνο για τη διόρθωση του pitch και για τα σύγχρονα pop φωνητικά εφέ.

 

 

Εφαρμογή Live Rack

 

Με την εφαρμογή Live Rack, οι μηχανικοί ήχου μπορούν να επωφεληθούν από έξυπνες λειτουργίες όπως τα drag and drop, αντιγραφή και επικόλληση, πλοήγηση με πληκτρολόγιο, plug-in zoom και δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκλησης προεπιλογών ταινιών καναλιών ή / ρύθμιση παραμέτρων ρύθμισης στιγμιότυπων. Σχεδιασμένο για κάθε λειτουργία σε μια liveεφαρμογή, η εφαρμογή Live Rack διαθέτει μεγάλα κείμενα και στοιχεία GUI που διευκολύνουν την ταχεία τροποποίηση των παραμέτρων. Η εφαρμογή Live Rack διαθέτει επίσης δυνατότητες ανάκλησης στιγμιότυπου MIDI καθώς και ενσωμάτωση λογισμικού μέσω δικτύου με επιλεγμένες κονσόλες Soundcraft Vi.

 

 

Δυνατότητα ασφαλής απόρριψης

 

Το UAD-2 Live Rack περιλαμβάνει αξιόπιστες λειτουργίες ασφαλούς απόρριψης για την καλύτερη ζωντανή χρήση ήχου. Οι πλεονασματικές εσωτερικές τροφοδοσίες εξασφαλίζουν τη συνέχεια της επεξεργασίας του ήχου από το UAD-2 Live Rack, ακόμα και σε περίπτωση που μια παροχή ρεύματος διακοπεί. Εάν η εφαρμογή Live Rack ή ο υπολογιστής αποτύχει ή εάν το καλώδιο του Thunderbolt αποσυνδεθεί, το UAD-2 Live Rack εξακολουθεί να επεξεργάζεται τον ήχο διατηρώντας την τελευταία κατάσταση plug-in άθικτη. Και με την εφαρμογή Live Rack σε ασφαλή λειτουργία, οι καταστροφικές αλλαγές ρυθμίσεων αποτρέπονται κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής.

 

Ανακάλυψε τώρα τους νέους επαγγελματικούς επεξεργαστές σήματος από την Universal Audio- UAD-2 LIVE RACK και UAD-2 LIVE CORE στο ηλεκτρονικό κατάστημα του djshop.

 

 

Σχετικά Προϊόντα

Εικόνα της UNIVERSAL AUDIO UAD-2 LIVE RACK CORE
UAD-2 Live rack core επεξεργαστής σήματος εφέ 16- καναλιών MADI από την Universal Audio. Είναι ιδανικός για live μίξη σε πραγματικό χρόνο UAD QUAD Core Processing, περιέχει πάνω από 90 UAD plug-ins, δυνατότητα συνεργασίας μέχρι και 4 μονάδες UAD-2 Live racks δίνοντας συνολικά 64 κανάλια από Optical MADI επεξεργασία σήματος.
0 Reviews

  UNIVERSAL AUDIO UAD-2 LIVE RACK CORE

  DJSCA309
  Κατόπιν παραγγελίας
  €2998,99
  €3091,32
  Εικόνα της UNIVERSAL AUDIO UAD-2 LIVE RACK ULTIMATE
  UAD-2 Live rack ultimate επεξεργαστής σήματος εφέ 16- καναλιών MADI από την Universal Audio. Είναι ιδανικός για επαγγελματική χρήση, χρήση από ηχολήπτες και μηχανικούς ήχου, περιέχει πάνω από 90 UAD plug-ins, δυνατότητα συνεργασίας μέχρι και 4 μονάδες UAD-2 Live racks δίνοντας συνολικά 64 κανάλια επεξεργασίας MADI για MAC μέσω Thunderbolt.
  0 Reviews

   UNIVERSAL AUDIO UAD-2 LIVE RACK ULTIMATE

   DJSCA308
   Κατόπιν παραγγελίας
   €5999,00
   €6185,12