Μάθε πως να γίνεις μέλος του μεγαλύτερου B2B ηλεκτρονικού καταστήματος @djshop!

Τα δεδομένα στο DJSHOP αλλάζουν για όλους τους επαγγελματίες! Είσαι επαγγελματίας; Έχεις δική σου εταιρία, ξενοδοχείο, εστιατόριο, καφετέρια; Κάνεις τις αγορές σου χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό σου ΑΦΜ για την έκδοση τιμολογίου;

Τώρα μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στο B2B του ηλεκτρονικού καταστήματος DJSHOP, που αφορά κάθε επαγγελματία που διαθέτει επαγγελματικό ΑΦΜ και εκδίδει τιμολόγιο για τις αγορές του.


Γίνε και εσύ συνδρομητής στην μεγαλύτερη κοινότητα επαγγελματιών του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού και επωφελήσου από τις ειδικές τιμές!


Κάνε την παραγγελία σου τώρα!


Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό – εάν δεν έχεις ήδη- στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Μπορείς να μεταβείς στον παρακάτω σύνδεσμο


https://www.djshop.gr/contactus


και στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρεις την ακόλουθη φόρμα

 

 

  • Στο θέμα θα επιλέξεις «B2B Business to business»
  • Συμπληρώνεις το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία σου στα αντίστοιχα επίπεδα.
  • Στο πλαίσιο που ακολουθεί θα καταγράψεις τα στοιχεία της εταιρίας σου, όπως Επωνυμία, ΑΦΜ, Επάγγελμα, Διεύθυνση έδρας, Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό- κινητό).
  • Επιλέγεις την «Αποστολή» και το αίτημά σου για ενεργοποίηση λογαριασμού B2B σου έχει μεταβεί στο αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας.

 

Οι κωδικοί πρόσβασης για το b2b λογαριασμό σου, θα σταλούν στο email που έχεις δηλώσει.

Κάνοντας σύνδεση θα μπορείς να βλέπεις απευθείας τις τιμές σου και πραγματοποιώντας ηλεκτρονικά την παραγγελία σου να επωφελείσαι τις εκπτώσεις και τις προσφορές.

Στην περίπτωση που είσαι ήδη εγγεγραμμένος τους χρήστες του DJSHOP, μπορείς απλά να επικοινωνήσεις με το τμήμα πωλήσεων τηλ: 2118005454 / 2105326771 / 2105819076 και να ζητήσει ενεργοποίηση του b2b λογαριασμού σου.


Σας προσκαλούμε όλους λοιπόν, να ενταχθείτε στη μεγαλύτερη κοινότητα B2B επαγγελματικού ήχου και φωτισμού του ηλεκτρονικού καταστήματος www.djshop.gr!