Η NI καινοτομεί με το TRAKTOR KONTROL S8

Το TRAKTOR KONTROL S8 θα είναι διαθέσιμο στο DJSHOP μέσα στον Νοέμβρη. Η Native Instruments καινοτομεί με το νέο midi controller χωρίς jog wheels.

 


Το νέο απόκτημα της Native Instruments TRAKTOR KONTROL S8


Το νέο dj midi controller της Native Instruments TRAKTOR KONTROL S8 ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα! Ζήστε μια μοναδική εμπειρία μιξαρίσματος και εκτέλεσης των μουσικών σας κομματιών με το καινοτόμο TRAKTOR KONTROL S8, που αποτελεί ήδη τη ναυαρχίδα της Native Instruments, συγκεντρώνοντας ο,τι χρειάζεται ένα σύστημα για DJs. Ξεφεύγοντας από τα κλασσικά -και δεδομένα μέχρι τώρα- πλάτο ή αλλιώς γνωστά ως jog wheels, το ολοκαίνουργιο dj midi controller TRAKTOR KONTROL S8 καινοτομεί με την επιφάνεια εργασίας του, όπου με την βοήθεια της αφής ελέγχει ο DJ τις διάφορες λειτουργίες του controller του.


Η επιφάνεια εργασίας του TRAKTOR KONTROL S8 είναι μια επιφάνεια, η οποία έχει σχεδιαστεί βάσει των Remix Decks του Traktor Pro 2 και προσφέρει στο DJ χρήστη όχι μόνο τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του dj midi controller του, αλλά είναι ταυτόχρονα πολύ εύκολη στη διαχείρισή της. Φυσικά, όπως ήταν και το αναμενόμενο, οι λειτουργίες του Traktor Kontrol S8 είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν όλες τις δυνατότητες και λειτουργίες του προγράμματος για DJs TRAKTOR PRO 2 DJ, το οποίο και περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το TRAKTOR KONTROL S8 έχοντας έγχρωμη οθόνη, 16 πολύχρωμα φωτιζόμενα Pads, μίκτη 4 καναλιών, ο οποίος διαθέτει και 3-band EQ, filter controls, touch strips -τα οποία δίνουν στο DJ τη δυνατότητα περιήγησης σε οποιοδήποτε σημείο στο μουσικό αρχείο άμεσα- και τέλος έχοντας και ειδικά κουμπιά για τον έλεγχο των παραμέτρων των εφέ, καθιστούν το midi controller της Native Instruments ένα ικανό μέσο για να κερδίσει ο χρήστης το μουσικό προβάδισμα σε χρόνο μηδέν!

 

Το νέο midi controller της Native Instruments χωρίς jog wheels

 

Έγχρωμη οθόνη στην επιφάνεια εργασίας του TRAKTOR KONTROL S8 της NI

 


Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην ενσωματωμένη κάρτα ήχου που περιέχει το TRAKTOR KONTROL S8 της Αμερικάνικης εταιρείας και η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αξιοποιήσει τα 4 κανάλια stereo που περιέχει -2 εισόδους μικροφώνου και εξόδους XLR.

 

Θύρες στο πίσω μέρος του TRAKTOR KONTROL S8


Αυτό ήταν μόλις μια σύντομη γνωριμία με το νέο και καινοτόμο midi controller της Native Instruments, το οποίο μεταξύ άλλων καινοτομεί, έχοντας μια επιφάνεια εργασίας χωρίς jog wheels! Ο χρόνος και η πράξη θα δείξουν αν τελικά τα συστήματα αφής ελέγχου μπορούν να αντικαταστήσουν με απόλυτη επιτυχία στη λειτουργικότητα και την ευχρηστία τα κλασσικά μέχρι τώρα jog wheels. Κάτι μου λέει πως οι απόψεις θα είναι διαφορετικές και πολύ πιθανόν να υπάρξει και μελλοντικό πιο αναλυτικό review με βιώματα χρηστών.


Για όσους είναι οπαδοί της Native Instruments και θέλουν να αποκτήσουν το νέο dj midi controller TRAKTOR KONTROL S8, μπορούν να το παραγγείλουν στο DJShop. Αν θές να αποκτήσεις τη δική σου εμπειρία πλοήγησης με το νέο σύστημα ελέγχου αφής, μπορείς σύντομα να δοκιμάσεις Live το TRAKTOR KONTROL S8 στον εκθεσιακό χώρο του DJShop.

Σχετικά Προϊόντα

Εικόνα της NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR KONTROL S8 DJ CONTROLLER
TRACTOR KONTROL S8 από την NATIVE INSTRUMENTS, τετρακάναλος αυτόνομος μίκτης, μαζί με επαγγελματική κάρτα ήχου 24-bit/48kHz και controller με τεχνολογία αιχμής. Συνεργάζεται με το λογισμικό Traktorscratch Pro, ενώ έχει πληθώρα I/Os.
0 Reviews

    NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR KONTROL S8 DJ CONTROLLER

    DJCON261
    Κατόπιν παραγγελίας
    €1000,00
    €1030,44