DVC3: Γνωρίστε το ευέλικτο software ελέγχου φωτισμού!

Συνδυάζοντας την απλότητα με την εργονομία, το DVC βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς για περισσότερο από 25 χρόνια. Η τελευταία έκδοση του DVC είναι και η ισχυρότερη μέχρι τώρα.

 

Γνωρίστε το DVC3


ΑΠΛΟ,ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Το λογισμικό χωρίζεται σε τρείς καρτέλες: Setup: προσθέστε τα φωτιστικά σας, Editor: προγραμματίστε τις σκηνές σας, Live: ‘τρέξτε’ τα σόου σας.


SETUP


Προσθέστε εύκολα τα φωτιστικά σας, μέσω του parch manager. Διαλέξτε το προφίλ του φωτιστικού (SSL2) και ‘σύρτε’ το στο universe, δεξιά της οθόνης. Αν το προφίλ του φωτιστικού δεν υπάρχει στη βιβλιοθήκη, μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί με τον ScanLibrary Editor.


EDITOR


Στην καρτέλα του “Editor” του DVC3 εμφανίζονται: από αριστερά οι σκηνές / groups, στη μέση οι ιδιότητες της κάθε σκηνής και δεξιά τα βήματα της επιλεγμένης σκηνής. Ο συνδυασμός πολλών βημάτων με χρόνο fade και wait, δημιουργεί μία δυναμική σκηνή.


EFFECTS GENERATOR


Ο effects generator είναι το ιδανικό εργαλείο για την δημιουργία εντυπωσιακών εφέ στην κίνηση των ρομποτικών, στην αλλαγή χρωμάτων RGB, CMY, παλμούς στα dimmer των φωτιστικών και γενικά σε οποιοδήποτε εφέ διαθέτει το φωτιστικό. Ο effects generator δίνει τη δυνατότητα επιλογής της διαφοράς φάσης στα εφέ, την επιλογή διαφορετικών κυμματομορφών και την παραμετροποίησή τους.


LIVE CONTROL


Σε αυτή την καρτέλα οι σκηνές μπορούν να ‘στοιβαχθούν’, κατηγοριοποιηθούν και να χρωματιστούν ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη. Έχετε δημιουργήσει ένα ωραίο εφέ “on the fly” και θέλετε να το σώσετε; Μπορείτε εύκολα να το αποθηκεύσετε σε ένα πλήκτρο εφέ, χωρίς να σταματήσετε το Show


EASY REMOTE


Με την εφαρμογή ‘easy remote’ μπορείτε να φτιάξετε την δικιά σας, προσαρμοσμένη οθόνη χειρισμού και να τη φορτώσετε στο iPAD σας. Το iPAD πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο με τον υπολογιστή που ‘τρέχει’ το DVC3.


AUDIO ANALYSIS


Ποτέ δεν χάνετε τον ρυθμό της μουσικής, μέσω του νέου, ισχυρού αλγορίθμου εντοπισμού του beat.


VIRTUAL 3D SIMULATOR


Ξεκινήστε τον προγραμματισμό, χωρίς απαραίτητα να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, μέσου του 3D Simulator, όπου σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο τις δημιουργίες σας στο DVC3. Σχεδιάστε τον χώρο και προσθέστε τα φωτιστικά (κινούμενες κεφαλές, κινούμενοι καθρέπτες, φωτιστικά / προβολείς LED). Προσφέρει τη δυνατότητα εισαγωγής των δικών σας τρισδιάστατων αντικείμενων και αποθήκευσης αρχείου βίντεο.


STAND ALONE


Πρέπει να κάνετε ένα μικρό show χωρίς απαιτήσεις, δεν μπορείτε να πάρετε υπολογιστή μαζί ή θέλετε backup σε περίπτωση βλάβης του υπολογιστή; Μέσω του Stand Alone Editor μπορείτε να ‘σύρετε’ τις σκηνές τις επιλογής σας στη μνήμη του Interface


Σημειώστε πως όλα τα Interfaces νέας γενιάς, συνεργάζονται με το DVC3. Τα παλαιά interfaces που δεν συνεργάζονται είναι τα εξής: SIUDI1, SIUDI2, SIUDI5A, SIUDI5C, SIUDI6A, SIUDI6C. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα για αναβάθμιση του interface σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις προσφορές ανταλλαγών του παλιού, με ένα νέο interface.

 

Διαλέξτε ένα από τα παρακάτω interfaces, ανάλογα με τις εφαρμογές φωτισμού που δουλεύετε. Το interface είναι απαραίτητο για τη σύνδεση των φωτιστικών σας, με τον υπολογιστή. Είναι το μέσο που μετατρέπει τις εντολές του λογισμικού μέσω της USB θήρας, στο πρωτόκολλο DMX512. Παρέχει και κάποιες επιπλέον λειτουργίες, ανάλογα το μοντέλο. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

DVC3 128 – Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ DVC3 ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΓΟΡΑΣ.

 


Το interface DVC3 128 συνεργάζεται με την DVC2 & DVC3 έκδοση λογισμικού και τον Virtual 3D αλλά ο έλεγχός του περιορίζεται μόνο σε μέχρι και 128 κανάλια DMX. To interface συνδέεται σε υπολογιστή, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και σαν αυτόνομη συσκευή ελέγχου φωτισμού. Οι σκηνές αποθηκεύονται στην εσωτερική του μνήμη (6 K), ενώ διαθέτει τρία πλήκτρα, ένα για την αλλαγή της έντασης του φωτισμού των σκηνών και δύο για την επιλογή των σκηνών. Είναι συμβατό με οποιοδήποτε μηχάνημα δέχεται σήμα DMX 512. Έχει 2 χρόνια εγγύηση.


Οι περιορισμοί αυτής της έκδοσης:
• Ο αριθμός των σκηνών, των βημάτων και των εφέ περιορίζονται στα 30
• Μόνο 4 σκηνές μπορούν να ‘τρέχουν’ ταυτόχρονα.


DVC3 512 – ΈΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ DMX512 CONTROLLER

 


Ο DVC3 512 είναι η ιδανική λύση για τις περιπτώσεις που απαιτείται έναν εύκολο στη χρήση controller με ένα μόνο DMX Universe. Είναι συμβατό και με την προηγούμενη έκδοση λογισμικού, την DVC2. Ελέγχει μέχρι και 512 κανάλια μέσω PC και 256 όταν λειτουργεί αυτόνομα, σε stand alone mode. Διαθέτει μνήμη 16 K για την αποθήκευση των σκηνών και μία έξοδο DMX512 με 3 pin XLR. Διαθέτει τρία πλήκτρα, ένα για την αλλαγή της έντασης του φωτισμού των σκηνών και δύο για την επιλογή των σκηνών. Συμβατό με οποιοδήποτε μηχάνημα δέχεται σήμα DMX512. Έχει 2 χρόνια εγγύηση.


DVC3 GOLD – ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ DASLIGHT ΚΑΙ 2 DMX UNIVERSES (1024 ΚΑΝΑΛΙΑ)

 


Το DVC3 Gold προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά του Daslight και χειρισμό συνολικά 1024 καναλιών DMX, σε σύνδεση με υπολογιστή. Σε stand alone mode το DVC3 Gold ελέγχει μέχρι και 512 κανάλια DMX. Είναι συμβατό και με την προηγούμενη έκδοση λογισμικού, την DVC2. Διαθέτει εσωτερική μνήμη 128K για μέχρι και 20,000 βήματα (εξαρτάται και από των αριθμό των καναλιών που χρησιμοποιούνται), συνδέεται σε υπολογιστή μέσω θύρας MiniUSB και υποστηρίζει πλήρως την εφαρμογή 3D Virtual. Διαθέτει είσοδο και έξοδο σήματος DMX με 3 pin XLR, τρία πλήκτρα, ένα για την αλλαγή της έντασης του φωτισμού των σκηνών και δύο για την επιλογή των σκηνών, οθόνη LED για την παρακολούθηση της σκηνής που εκτελείται σε stand alone mode. Με 2 χρόνια εγγύηση.


DVC3 GOLD ZM – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

 


Το DVC3 Gold ZM έχει σχεδιαστεί για μεγάλες εγκαταστάσεις, club, lives και αντίστοιχες εφαρμογές φωτισμού. Προσφέρει τον έλεγχο τριών Universes (1536 κανάλια σύνολο) και είναι το ισχυρότερο Stand alone interface της αγοράς σήμερα. Σε Stand Alone mode ελέγχει μέχρι και 1024 κανάλια. Υποστιρίζει πλήρως την εφαρμογή 3D Virtual, διαθέτει υποδοχή για κάρτα miniSD για την αποθήκευση των σκηνών που θα τρέχουν σε stand alone mode εκ των οποίων μπορούν να τρέχουν πέντε ταυτόχρονα. Με πέντε ζώνες στις οποίες μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 99 σκηνές. Διαθέτει δύο πλήκτρα για τη μετάβαση των σκηνών από τη μία στην άλλη και ένα για την επιλογή της ζώνης και οθόνη ενδείξεων LED. Τροφοδοτείται μέσω θήρας USB ή μέσω τροφοδοτικού 5 – 12 Volt. Συνδέσεις: με PC μέσω miniUSB, DMX512 με 5 και 3 Pin XLR, HE10 για τη σύνδεση ‘ξηρών’ επαφών, για την ενεργοποίηση σκηνών σε Stand Alone Mode. Με 2 χρόνια εγγύηση.